Diktafon Zoom 

Det er mange måter å ta et lydopptak på, dersom du skulle ha behov for det. Det er likevel få som kan måle seg med diktafonene fra Zoom.  

Den digitale teknologien utvikler seg hele tiden. I takt med det skjerper også våre krav til teknologien seg. Det er viktigere enn noen gang å ha digitale hjelpemidler og verktøy som kan passe de behovene vi har. Når det kommer til lydopptak, er ett av disse verktøyene diktafonene fra Zoom.  

Mikrofon for taleopptak.

Hvorfor skal du velge en diktafon fra Zoom? 

Zoom sine diktafon-enheter kombinerer funksjonalitet med design. Det kan ta lydopptaket ditt til et helt nytt nivå.   

Diktafonen er en allsidig enhet som er ideell for profesjonelle, så vel som mindre drevne. Uansett om du er musiker, lager podkast, er journalist eller student, vil denne diktafonen gjøre nytten sin. Den er liten og hendig, slik at den er enkel å ta med seg rundt. Du kan bare ha den liggende i veska for eksempel.  

I tillegg til dette, er den svært intuitiv og rask å sette i gang. Slik kan du fange opp lyder i det øyeblikket du ønsker det.   

Zoom har flere modeller, hvor du tilbys et utvalg som kan passe alle prisklasser. Det er klart at dersom du går for modellene i det øvre sjiktet, får du flere funksjoner og enda bedre lydkvalitet. En Zoom H6 Handy Recorder koster imidlertid over 4 000 kr. Det er ikke alle som ønsker å bruke så mye penger på en lydopptaker. Da har de også modeller til ca. 1 500 kr.  

Kvinne transkriberer tekst.

Funksjoner 

Diktafonen har et imponerende antall funksjoner. Hovedsakelig har den en innebygd mikrofon av høy kvalitet som fanger opp lyden. Uansett om du vil ta opp intervjuer, møter eller musikk, vil en diktafon fra Zoom levere en klarhet og lydkvalitet du ikke vil finne andre steder.  

Tilpass diktafonen til deg! 

Diktafonen har flere innstillinger og opptaksmoduser som du kan tilpasse etter dine spesifikke behov. Den avanserte støyreduseringsfunksjonen bidrar til å fjerne uønsket bakgrunnsstøy og fokusere på den lydkilden du ønsker å ta opp. I tillegg kan du også velge ulike formater for opptak, avhengig av hvilket format som passer best for ditt prosjekt. 

Batteri 

En annen imponerende egenskap ved diktafoner fra Zoom, er deres batterilevetid. Du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for strøm midt i et viktig opptak. Med sin lange batterilevetid, kan du stole på at diktafonen vil være klar når du trenger den mest. Levetiden kan være på opptil 20 timer. 

Enkel overføring 

Diktafoner fra Zoom er også utstyrt med en USB-port for å enkelt kunne overføre lydfiler til datamaskinen eller andre enheter. Denne funksjonen gjør det enkelt å redigere, dele og lagre opptakene dine. Enten du vil lage podkast, musikk eller bare bevare minner, gir diktafonene til Zoom deg muligheten til å gjøre alt dette på en enkel og effektiv måte. 

Hvordan bruke PICo ved kvalitative studier

Diktafon fra Zoom – lydopptakeren for alle 

Med en diktafon fra Zoom har du et pålitelig og allsidig verktøy for å ta lydopptak. Uansett om du er en profesjonell eller bruker det i forbindelse med hobby, vil denne diktafonen møte dine behov og leve til forventningene.  

Med diktafonene fra Zoom kan du fange lyder og øyeblikk med enkle tastetrykk. Ta opp øyeblikkene, fang lydene og la diktafonen fra Zoom være med deg på reisen din mot lydopptakets verden. 

Om du skal kjøpe en diktafon, trenger du kanskje også å transkribere? Det kan være en kronglete og tidkrevende prosess. Fortvil ikke! Din Transkribent har en rekke profesjonelle transkribenter som kan komme deg til unnsetning. For en rimelig penge transkriberer vi enhver lydfil du måtte besitte. Ta kontakt med oss i dag!