Transkripsjon filmskaper

Som filmskaper tar du sannsynligvis mange notater i løpet av dagen. Både idéer, spørsmål og forslag bør lagres et sted. Transkripsjon betyr enkelt og greit at du spiller inn notatene dine muntlig i et lydklipp, før de deretter omgjøres til skriftlig tekst.

Fordelen med dette er at du kan være til stede i situasjonen mens du arbeider, og du slipper å bruke tid på å skrive ned ting mens du er på farten. Din Transkribent sørger for at lydfilene dine raskt og smidig kan gjøres om til tekst!

Hvordan arbeider vi med transkripsjon for filmskapere?

Som filmskaper er du sannsynligvis en kreativ sjel som har mange idéer på lager. Hvis du plutselig kommer på en idé mens du kjører bil, kan det være nyttig å spille den inn på en lydopptaker.

Last opp lydfilene på siden vår, og la oss forvandle lyd til tekst på 1-2-3! Vi arbeider manuelt med all transkripsjon, og kan derfor forsikre deg om at resultatet blir av høy kvalitet.

Din Transkribent hører gjennom filen flere ganger og passer på at tekst stemmer overens med lyd. Teksten vil dessuten være fri for skrivefeil, og vi sørger for at den blir lettlest.

Ta opp lyd fra pc

Hvorfor bør du transkribere filmnotatene?

Hele poenget med å bruke lydopptak er at du skal slippe å skrive ned alle idéene dine. Du kan selvfølgelig overføre lyd til tekst senere på dagen, men da er du kanskje opptatt med andre ting. Du bør uansett ha filmnotatene dine i skriftlig format også. Hvorfor?

 

  • Det blir enklere å søke gjennom informasjon og manus
  • Du kan enkelt sette tidsstempler på ulike scener
  • Du får ordrett transkripsjon av viktige filmreferanser som kan brukes ved senere anledninger