Transkribering utstyr
Din Transkribent logo

Din Transkribent leverer transkripsjon til norske bedrifter og privatpersoner. Majoriteten av våre kunder befinner seg innenfor akademia. Vi transkriberer for professorer og studenter. Innen næringslivet transkriberer vi blant annet lydopptak av møter, og for privatpersoner transkriberer vi alt fra telefonsamtaler til lydopptak av samtaler.

Vårt mål er alltid å levere transkripsjon av høy kvalitet. Vi har trente ører for å fange opp detaljer, og vi setter oss alltid godt inn i temaer, slik at vi kan transkribere nøyaktig. Der andre transkribenter hopper over deler av opptaket, lytter vi en ekstra gang og fanger ofte opp de viktige detaljene i opptaket ditt. Våre transkribenter jobber på heltid og er trente i sin jobb. Der mange andre bedrifter velger å bruke studenter og andre lavtlønnede, har vi valgt å ansette våre egne transkribenter, slik at du har fullt ut dedikerte arbeidere for ditt prosjekt.

Dette betyr både høy kvalitet og rask levering. Samtidig har vi noen av de rimeligste prisene i bransjen. Hos oss får du en lav pris på 1,500 kr eks mva per lydtime. Prøv oss ut med 500 ord helt gratis i dag!